Cos Blanc (Català)

Cós Blanc

Quan es fa:

El Cos Blanc de Salou té lloc tradicionalment el primer dissabte de febrer i començarà a les 19:00 hores.


On se celebra:

Les carrosses sortiran a la tarda des del carrer de l'Advocat Gallego, c / del Carrilet, fins al c / Ciutat de Reus, Via Roma, pujaran pel c / Barcelona, c / Sínies, tornaran a baixar pel c / Ciutat de Reus per pujar finalment pel c / Barcelona.

On allotjar-se a Salou:

Una bona opció per a allotjar-se a Salou durant les Festes Majors d'aquest any és als apartaments Los Peces de Rentalmar. Els apartaments estan climatitzats i disposen de TV i cuina equipada. Tenen diverses capacitats, des de 2 fins a 8 persones, i són la millor opció qualitat-preu a Salou. Rentalmar ha llançat una oferta per al cap de setmana del Cos Blanc:

PREU TOTAL PER APARTAMENT PER A 2 NITS (IVA inclòs):
  • Apartament per a 2 persones        74 €
  • Apartament per a 4 persones        81 €
  • Apartament per a 6 persones       108 €
  • Apartament per a 8 persones       130 €
Per reservar, podeu trucar a la central de reserves de Rentalmar al telèfon 902102115 o 977 35 36 43. També poden consultar el web www.rentalmar.com per veure més informació dels apartaments i fer la reserva on-line.


La Festa:

El Coso Blanc és un dels actes més importants de la Festa Major de Salou en quant a participació, implicació i infraestructura. No en va, el Cós Blanc preveu acollir més de 30.000 persones. Per aquest motiu s'ha muntat un dispositiu de seguretat especial per a l'ocasió i també s'han habilitat diverses zones d'aparcament per facilitar l'accés a tots aquells que vulguin gaudir de la festa. El Cos Blanc de Salou és sens dubte una celebració en la qual tots els habitants de Salou i els seus visitants s'impliquen i gaudeixen de la festa.

Durant la desfilada i festa del Cos Blanc es llançaran més de 20.000 quilos de confeti entre els 20 canons que hi haurà instal.lats al llarg de tot el recorregut, així com música en directe amb DJ i grups musicals. Tant el so com la il luminació seran d'última generació i per tant podrem gaudir d'un dels espectacles més impressionants dels darrers anys. Durant tot el Cos Blanc, més de 200 persones, entre treballadors municipals, voluntaris, serveis de seguretat i veïns del municipi, han de vetllar perquè tot funcioni correctament i que no hi hagi cap contratemps. Només a les carrosses i rua desfilaran més de 2.500 persones que es distribuiran entre les 25 colles inscrites. Cal recordar que dels més de 30 anys que es porta celebrant la festa, aquesta serà una de les celebracions més multitudinàries que se celebren al municipi de Salou.

Imatge del Cós Blanc de l'any passat